ОСНОВНА ШКОЛА “СВЕТИ САВА” – БАЧИНА

У суботу, 20.априла, фондација “Хумана срца” донирала је нашој школи 6 лаптопа и пратећу рачунарску опрему. Представници фондације и локалне самоуправе посетили су школу, дружили се са малишанима и упознали са условима рада и функционисања, а Бојана Лазаревић из Фондације “Хумана срца” подсећа да је ово само једна у низу њихових акција.

“Обишли смо две школе, ОШ “Свети Сава” у Бачини донирали смо шест лаптопова и пратећу компјутерску опрему, а пре тога смо посетили и ОШ “Драги Макић” у Бошњану. Овом приликом хтела бих да се захвалим на гостопримству обе домаћинске школе, другарима који су скратили викенд да би нас дочекали овде, то су дивна дечица која су бескрајно захвална, а ми се надамо и верујемо да су компјутери отишли у праве руке и да ће им убудуће олакшати рад на усавршавању знања из ИТ технологије”, рекла нам је Бојана Лазаревић.

На овој вредној донацији, у име својих другова и наставника, хуманитарцима се захвалио Стефан Ћирић, ученик ОШ “Свети Сава” и том приликом истакао да ће им нова компјутерска опрема веома значити у будућем раду и учењу.